Midsommar

Vi firade midsommar hos makens syster och hennes familj. Vi var sex familjer, 12 vuxna och 15 barn. Alla hade med sig något i matväg, det resulterade i en härlig buffé med bland annat sill, gubbröra, silltårta, köttbullar , skinka och massor ostar mm.
Vädret var ju som svenska midsommar väder brukar vara, solsken blandat med mörk himmel och några droppar... Men vi vuxna hade roligt och barnen hade roligt.
Någon gång efter tolvslaget kom någon av barnen på att vi inte hade dansat runt midsommarstången än. Så dom som skuttade runt gjorde det på midsommardagen ;-)
Framåt småtimmarna kröp vi ( ialla fall de som sov i tält)  till kojs. Idag åt vi en gemensam frukost . Det är roligt att hålla kvar kännslan av helg när man ligger över. Vi bor bara en kilometer bort med drog med husvagnen. Det brukar bli årets första övernattning, då när det är midsommar hos svägerskan.
Tack kära Ulle och Jonas för att ni ordnar så roliga fester!

Kommentarer
Postat av: Jonas

Gästerna gör alltid festen vet du väl, det är ju bara att öppna dörren. Och som du sa, vi hjälptes åt allesammans med både mat & dryck. Barnen sköter ju sig själva och vi alla umgås på ett underbart sätt!



/Jonas

2008-06-27 @ 22:16:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0